Ziezo! tekst & beeld

Kokkerellen met woorden

Tijdens een bijeenkomst van De Netwerkonderneming (DNO) Amersfoort maakte ik kennis met Esther. Ze vertelde dat ze af en toe kookworkshops gaf voor kinderen en volwassenen en dat graag op een meer professionele manier wilde aanpakken. Ik was meteen geïnteresseerd en bood mijn diensten aan als tekstschrijver.

Persoonlijk

Daar maakte ze graag gebruik van. Dus ging ik aan de slag met de teksten voor haar website. Omdat mijn werkwijze zeer persoonlijk is, volgden er een paar gesprekken waarin ik alles over en van haar wilde weten. Het ging tenslotte om een website voor en over haar, niet voor en over mij. De teksten moesten dan ook passen bij haar. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua toon. Al heb ik een eigen stijl van schrijven. De kunst is je kunnen verplaatsen in een ander.

Het resultaat ziet u op http://www.kokkerella.nl

website kokkerellaDe reactie van Esther:

“Janine Keizer heeft voor mijn website de teksten geschreven. Na slechts een paar gesprekken wist zij helemaal de juiste toon te zetten en creëerde ze goede en pakkende teksten voor de site. Ik beveel Janine graag aan bij mensen die iemand zoeken met een goed inlevingsvermogen, creatieve en grappige geest en prettig is om mee samen te werken!”