Ziezo! tekst & beeld

ZieZo! in het nieuw

Toen ik twee jaar geleden begon met mijn eigen bedrijf ZieZo! tekst&beeld was het (laten) maken van een website een van de eerste dingen die ik deed. Waarom? Omdat ik op een website informatie kon geven over mezelf, mijn bedrijf en mijn manier van werken. Maar zeker ook om ‘gevonden’ te kunnen worden.

Inactief

Op zich voldeed de website aan al mijn wensen. Mooi, duidelijk en informatief. En ja, ik werd gevonden en kreeg zelfs volop complimenten. Toch begon er na verloop van tijd iets te prikkelen. De site ‘leefde’ niet, was niet actief, bleef steeds hetzelfde. Dat lag natuurlijk grotendeels aan mezelf. Ik was er gewoonweg niet genoeg mee bezig. En als ik al eens een poging waagde tot iets nieuws, strandde die op het systeem dat ik nooit goed onder de knie heb gekregen of op de extra kosten. ‘Ach, laat dan maar’, dacht ik dan.

Fout! Helemaal fout! Een inactieve site is als nietsdoen. Mensen vergeten je, vergeten wat je doet en vergeten uiteindelijk ook om jou te benaderen voor een opdracht. Dat kon ik uiteraard niet laten gebeuren.

Actief

Daarom dus deze nieuwe website. En ja, hij lijkt inderdaad op de oude. Wat goed is, moet je immers niet veranderen. Maar dankzij 3djay, die precies begreep wat ik wilde, is dit een actieve site. Een website waar van alles kan gebeuren op het gebied van beeld, tekst en nieuws. Tenminste… als ik er zelf iets aan doe.

3djayWebsitebouwer

Meer werk van 3djay is te zien op http://www.3djay.nl