Ziezo! tekst & beeld

Over ZieZo!

ZieZo! tekst&beeld is opgericht en in handen van mij, Janine Keizer.

Al van jongs af aan heb ik iets met woorden. Lezen en schrijven, ik kon er niet vroeg genoeg mee beginnen. En eenmaal de basisbeginselen onder de knie, kreeg ik er ook geen genoeg van. Niet zo gek dus dat ik koos voor de studie Journalistiek. Schrijven, dat wilde ik en dat deed ik dan ook. Over allerlei verschillende onderwerpen en voor elk denkbare doelgroep. Maar niet alleen. Er kwam nog iets bij: beeld. Eerst foto’s en daarna ook video. Een wereld aan nieuwe mogelijkheden ging voor me open…

De tv-wereld. Van oude rotten leerde ik alle facetten van het vak, droeg mijn steentje bij aan de ontwikkeling van commerciële televisie en stond met crossmediale concepten aan de wieg van de nieuwe media. En ondertussen combineerde ik naar hartenlust tekst en beeld. Altijd strevend naar de perfecte balans.

Twintig jaar en oneindig veel combinaties later voor zowel tv-programma’s als video’s voor bedrijven en organisaties besloot ik het heft in eigen hand te nemen. Ik begon voor mezelf. Of liever gezegd: voor u. Want met ZieZo! tekst&beeld kan èn ga ik mijn kennis en ervaring heel direct voor u inzetten. Zo bent u zeker van een optimaal gebruik van tekstuele en audiovisuele communicatie. En ik? Ik ga door met waar ik goed in ben en leuk vind: teksten en beelden maken met hart, ziel en inhoud. Dat is wat je noemt een win-win-situatie!

Een greep uit de tv-programma’s waaraan ik heb meegewerkt:

Klussen en Wonen, Tophoveniers, TuinMagazine, Hogerop, Klussen met kijkers, Watersport Magazine, Waterlanders, Goed bekeken, European Night of Sports (fairplay gala), Dierbare vrienden, Geluk voor 2, Ontbijtshow.

Enkele bedrijven en organisaties waarmee ik heb samengewerkt:

Bison International, NTI, Husqvarna, Uitzendbureau Unique, Alabastine, Bosch, Hiswa, de Europeesche, Festo, Circon Group, Secustrip, Artsen zonder Grenzen, Gulf Air, Ministerie van Justitie, Formido, Gamma, Intratuin, Van der Windt aannemingsbedrijf, HIC, Queens Grass.

Hulp

Omdat ik wel veel, maar zeker niet alles kan, schakelt ZieZo! tekst&beeld voor de uitvoering van bepaalde opdrachten de hulp van anderen in. Niet zomaar anderen, maar mensen die ieder op hun eigen vakgebied hun sporen ruimschoots hebben verdiend en garant staan voor kwaliteit en creativiteit. Dat biedt zekerheid.

Prijs

Elke tekst is maatwerk. Elke video is maatwerk. Dus ook elke prijs is maatwerk. ZieZo! tekst&beeld werkt zowel met een uurtarief als met projectprijzen. Afhankelijk van de opdracht en de complexiteit van de uitvoering. Goedkoop of duurder… de kosten zijn altijd overzichtelijk en transparant. Dat geeft duidelijkheid.