Ziezo! tekst & beeld

Tekst

Tekst. In feite niets meer of minder dan een verzameling woorden. Maar zet de juiste woorden in de juiste volgorde en het is een heel krachtig communicatiemiddel.

ZieZo! tekst&beeld maakt en redigeert verschillende soorten teksten al dan niet in combinatie met beeld, videocontent. Helder, duidelijk, effectief èn met inhoud. En altijd met uw verhaal, uw boodschap als uitgangspunt. Tekstuele communicatie in optima forma.

Website

Internet is tegenwoordig dè plek om te zoeken naar informatie over personen en bedrijven. Een duidelijke en uitnodigende website is dus heel belangrijk. Korte, bondige en lekker leesbare teksten zijn daarbij onmisbaar. Onderscheid uzelf.

Drukwerk

Of het nu gaat om brochures, flyers of ander drukwerk ter promotie van uw bedrijf of uw product/dienst de doeltreffendheid staat of valt met een overtuigende tekst. Overtuig uzelf.

Media

Een goed geschreven persbericht, advertorial of artikel zorgt niet alleen voor (grotere) naamsbekendheid, maar kan ook heel gericht een doelgroep bereiken. Dat geldt zowel voor de traditionele media als de nieuwe, zoals blogs, magazines en fora op internet. Promoot uzelf.

Commentaar /voice over

Geen praatje om het plaatje maar een echte tekst bij een beeldpresentatie of video. Dat maakt het verschil. Informatief, educatief of zelfs een tikje ironisch. De specialiteit van het huis. Verras uzelf.

Combinatie

Waar tekst ophoudt, gaat ZieZo! tekst&beeld verder. Niet voor niets immers maak ik tekst èn beeld. Zeker als het gaat om websites vullen beiden elkaar aan, versterken elkaar. Kortom: een ijzersterke combinatie. ZieZo! tekst&beeld gelooft in die combinatie. U ook?

Anders

Zoals een video volgens ZieZo! tekst&beeld meer is dan slechts een aaneenschakeling van mooie beelden, is een tekst meer dan slechts een verzameling woorden. Inhoud. Dat maakt het verschil. Niet SEO. Dat maakt ZieZo! tekst&beeld anders. Durf ook anders te zijn!