Ziezo! tekst & beeld

Video

Beeld. In onze visueel ingestelde wereld een heel belangrijk communicatiemiddel. Dat geldt zeker voor bewegend beeld. Video dus. Eén beeld kan meer vertellen dan duizend woorden. Een video is een compleet verhaal. Uw verhaal. Over uw bedrijf, over uw product of dienst.

ZieZo! tekst&beeld maakt dat verhaal. Met altijd uw boodschap, uw doel voor ogen. Van idee tot eindresultaat. Boeiend èn met inhoud. Audiovisuele communicatie in optima forma.

Bedrijfsvideo

Niet meer weg te denken als het gaat om promotie van uw bedrijf. Dè manier om te laten zien wie u bent, wat u doet en hoe u dat doet. Onderscheidend, duidelijk en effectief. Op de website, op een beurs, in de zaak. Voor nieuwe klanten of relatie-onderhoud. Een video als visitekaartje, omdat de eerste indruk de beste is.

Productvideo

De perfecte keus om een nieuw of vernieuwd product snel en doeltreffend onder de aandacht brengen. Geen dure nietszeggende commercial, maar een informatieve video, die ook best heel commercieel mag zijn. Precies op de plek waar u de doelgroep het best bereikt: de winkelvloer (instore). En natuurlijk zet u deze video ook op internet. Twee vliegen in één klap.

How-to video

Dè oplossing voor iedereen die niet kan omgaan met een geschreven gebruiksaanwijzing. En dat zijn er veel. Met deze video scoort u dus punten. En dat niet alleen. Want het is inmiddels aangetoond dat een how-to video de verkoop van een product bevordert. Stapsgewijze uitleg, klare taal, duidelijke beelden. Dat werkt.

Instructievideo

Opleiden en instrueren anno nu. Heeft z’n nut al vaak bewezen. De ‘lesstof’ wordt beter en sneller opgenomen en onthouden. Uitermate geschikt als hulpmiddel bij diverse trainingen van werknemers. En ideaal voor E-learning programma’s. Efficiënt en kostenbesparend. Dat loont.

Televisie

Het medium televisie biedt vele mogelijkheden. Zeker nu online televisie steeds meer aan populariteit wint. U kunt daar als bedrijf uw voordeel mee doen. Met een item of zelfs een compleet programma. Zo kunt u heel gericht communiceren met uw doelgroep. Nieuwe media, nieuwe kansen.

Er is meer...

Audiovisuele- of videoproducties zijn er in vele vormen en soorten. ZieZo! tekst&beeld kan er dankzij haar expertise diverse aanbieden. Maar er is meer. Want waarom beperken tot beelden voor die ene video? Daarom biedt ZieZo tekst&beeld videocontent. Videomateriaal dat bruikbaar is voor meerdere en verschillende doeleinden, zelfs multi- of crossmediaal. Kleine aanpassingen geven vaak al een groot resultaat. Mag het iets meer zijn?

En minder

Natuurlijk maakt ZieZo! tekst&beeld het liefst nieuwe videocontent. Maar aanpassen en updaten van bestaande audiovisuele producties horen zeker ook tot de mogelijkheden. Een hermontage, een nieuwe voice over of… En wilt u alleen een concept, een script of een format? Ook daar draait ZieZo! tekst&beeld de hand niet voor om!